WELKOM

                                         

Dordrecht                         Provincie Zuid-Holland                        Dubbeldam

 

Welkom op de Homepage van de familie VERMEIJ. Op deze site vind u onder andere een registratie van de stamboom van de familie Vermeij die hoofdzakelijk in en rondom Dordrecht en Dubbeldam, Zuid-Holland, woonachtig zijn of zijn geweest. De registratie is aangevuld met foto's en kopieŽn van officiŽle akten en documenten.

In de registratie komen een aantal icoontjes voor. Deze hebben de navolgende betekenis:

= Achter dit icoontje vind u een foto

= Achter dit icoontje vind u een document of akte

= Achter dit icoontje vind u een organigram van de betreffende persoon en zijn kinderen

De hyperlinks in deze registratie zijn blauw van kleur en onderstreept.

Het samenstellen van de stamboom is aangevangen in 1998 en duurt nog steeds voort. De homepage is in 2000 aangemaakt en zal regelmatig worden aangevuld met nieuwe informatie, akten en foto's.

In de navigatiebalk hiernaast ziet u een knop met daarop de tekst "Gensdata" hiermee komt u op de pagina (nieuw venster) waarop de stamboom staat op de wijze zoals deze wordt weergegeven door het genealogieprogramma Gensdata. Hierin staan onder andere verwijzingen naar de generaties en familieleden met de daarbij behorende nummers.

Wij hopen dat u aanvullende informatie of geconstateerde onjuistheden bij ons zal melden zodat de bestaande gegevens aangevuld of gecorrigeerd kunnen worden.

Indien in deze registratie informatie staat die van belang is voor uw eigen documentatie kan altijd IN OVERLEG kopieŽn van akten of documenten worden verstrekt.

 

Mocht u via een zoekmachine/searchengine alleen deze pagina zien kunt u, om naar de gehele homepage te gaan, hier klikken.

Veel lees en kijkplezier.........

Arie P. Vermeij                                    P. Vermeij

©:2000, Peter Vermeij Arie Pieter Vermeij